Racebets har fasta odds

Jag har läst om Racebets som är ett spelbolag fokuserat på trav och galopp. Det är alltså ett spelbolag som är i precis min smak. Jag har spelat på ATG i så många år och tycker egentligen om alla deras produkter. Och det har faktiskt inte funnits någon vidare anledning för mig att söka mig till andra alternativ. Men så får man så klart tänka om lite när man får nys om ett spelbolag som har precis de produkter som man gillar och dessutom kör med fasta odds. Man får alltså det odds som man spelar till vilken känns som den allra störta skillnaden mot ATG. Ibland när man känner att man har ett kanonspel på ATG och tänker att alla underskattar den kusen man har satt sina slantar på, blir man sedan lite besviken att alla sedan slutligen kommer till samma slutsats, satsar degen på samma häst, vilket sedan trycker ned oddset. Satsar du på 18 gånger pengarna hos Racebets så får du också betalt 18 gånger pengarna om din häst vinner. Det är det här som jag har fastnat för främst när det kommer till Racebets. Jag bryr mig inte särskilt om bonusar och sådana där grejer. Jag vill ha bra spelalternativ och Racebets kompletterar ATG mycket bra tycker jag.

Racebets utbud är löjligt stort

Detta är det stora andra plusset med Racebets. Jag är en sådan person som kanske inte behöver ha ett spel inne hela tiden för att känna spänning. Jag gillar att informera mig själv om händelser och klura ordentligt på vad jag vill spela. Men för den som alltid vill ha något spel igång och något att hoppas på bör besöka Racebets.com. Deras utbud är helt vansinnigt stort. Lopp går mer eller mindre varannan minut. Det är nästan så att man får se upp för att man inte spelar för mycket. Eller åtminstone sänka insatsen till en tia och därefter gå lös.