Harry Boy

Du har säkert sett eller hört talas om Harry Boy, som faktiskt är ATG:s maskot när det gäller trav, men den har också fått ett helt eget spelsystem namngivet efter sig. Att spela på Harry Boy har blivit otroligt populärt och det bästa är att du inte behöver kunna något alls om hästar och det är så lätt att spela att vem som helst kan göra det. Det enda du behöver göra är att bestämma hur mycket pengar du vill spela för och på vilket spel. Här kan du välja på V4, V5, V64, V65, V75, V86, dagens dubbel, lunch dubbel, trio, tvilling och kombo.

När du spelar Harry Boy behöver du som sagt inte ha någon kunskap om spelet, utan det som sker är att ett datasystem väljer hästar åt dig och det är baserat på vad alla andra har spelat på för hästar. Det vill säga att Harry Boy är ett system som baseras på andra spelare. När det är storvinst på gång är det fler än vanligt som köper sig en Harry Boy.

Chans och Favorit

Harry Boy kan du spela hos ett spelombud, men det är lika enkelt, om inte enklare, att lägga ett spel på nätet. På ATG:s hemsida hittar du all information och hur du spelar. Du kan faktiskt spela på Harry Boy om du befinner dig på travbanan med. Det kom nyligen ut två nya varianter och det är Harry Boy Favorit och Harry Boy Chans. Med Favorit kan du vinna ofta, men mindre och med Chans vinner du mycket pengar, men mer sällan, precis som höga och låga odds. I den vanliga Harry Boy finns det en blandning av både chans och favorit. Även de som anses som skickliga spelare spelar på Harry Boy. Det är helt enkelt ett bra komplement, lite skicklighet och lite tur.