ATG Tillsammans

Hos ATG Tillsammans kan du ihop med vänner, kollegor och travexperter skapa lag och satsa för att maximera vinstchanserna. Genom att spela på ATG Tillsammans får du chansen att vara med i de större systemen samtidigt som det blir en trevlig aktivitet för hela gruppen. Går du in på sidan som ensam spelare kan du snabbt hitta ett lag att ingå i. ATG Tillsammans riktar sig främst till dem som är intresserade av att satsa på trav och galoppsport men vill göra detta i en ny uppdaterad form. Speltjänsten är enkel att använda vad gäller betalningar och administration och all information du behöver finner du på hemsidan.

Upplägg

För att vara med i ett lag måste du föranmäla dig på ATG:s hemsida. För närvarande kan du spela på både V86 och V75. Det är lagkaptenens beslut om laget ska spela på bara en eller båda omgångarna. Insatsen för spelet bestämmer du. Du kan vara med i flera lag och laget kan ha max 50 deltagare. Vinsten samt hur det har gått under en omgång skickas till dig per mejl så du snabbt får veta. Du kan också enkelt gå ur ett lag genom att trycka på “profil”, gå in på det lag du är med i och tryck avsluta.

Kunder

ATG Tillsammans har en mycket bred kundgrupp, allt från yngre till äldre publik. Drömmen om att bli miljonär lockar spelare i olika åldrar. Trots att Sverige är ett land med många möjligheter där du genom hårt arbete kan tjäna mycket pengar vänder sig många till spel och casinon för snabbare lycka och hoppet om att vinna storkovan. Dessutom är det både spännande och roligt att satsa på hästar och det är en sport som har funnits inom spelvärlden sedan lång tid tillbaka. Så länge du är över 18 år får du spela via ATG och vem vet, kanske lyckas du bli morgondagens miljonär?