Racebets

Racebets är en internationell spelsajt inom hästkapplöpning och de erbjuder sina spelare hästkapplöpning från 40 länder, vilket är väldigt mycket. Vi antar att Racebets via sin ägare Betsson kommer att få en licens för spel i Sverige när lagen införs 2019. Bolaget är grundat 2005 och redan 2007 var de det största spelbolaget i Tyskland. Numera har Racebets sitt säte på Malta, där många andra spelbolag online finns.

Häst- och hundkapplöpningar

När det kommer till spelutbudet, så har Racebets fokuserat sig på enbart spel på hästar, om man inte räknar med en del spel på hundkapplöpning. I och med att de har lagt all sin fokus på hästar, har de också kunnat ta in väldigt många spel när det gäller odds. Det är inte bara trav och galopp man kan spela på, utan man hittar även odds som hinderlöpning. Loppen går i en rad olika länder, som Sverige, Italien, Frankrike och Spanien, men mest är det lopp från Storbritannien.

En stor fördel med Racebets är att deras utbud på liveodds är stort och deras livestreaming täcker in många olika lopp från olika länder. Liveodds och livestreaming innebär att man kan maxa sin spelupplevelse. Man kan både spela och följa de olika loppen när de körs, genom livestreaming, vilket inte kostar något alls. Förutom att man kan spela på sin favorithäst, kan man även se loppet direkt.

Bonusar och kampanjer

Bonus får man när man registrerar sig och gör sin första insättning, sen har Racebets en rad olika kampanjer och erbjudande. När det gäller kampanjer, kan det vara förhöjda odds eller att man får pengar tillbaka. Det är smidigt med transaktioner och de vanligaste betalmetoderna är VISA, MasterCard, Skrill och Neteller. Support på svenska finns, men är inte alltid tillgänglig, så det är bra om man känner sig bekväm med att prata engelska. Dessutom är supporten inte öppet dygnet runt, men det går att nå den via livechatt, mail och telefon. Hos Racebets spelar man tryggt och det är en bra spelsajt för hästälskare.