V75 på Momarken

Tjenare. Tillbaka efter ett litet uppehåll. Jag ska inte gå in på detaljer om varför jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag eftersom jag inte kan tänka mig att ni har varit speciellt upprörda över min frånvaro. Men när jag läste det som Tippat skrivit om Elitloppet 2015 så blev jag sugen på både trav och skrift. Passande nog är det dessutom jackpott på Momarken och med lite tur kan vi vara ensamma på sju rätt vilket skulle betyda 50 miljoner. Det hade verkligen varit ett perfekt sätt att få tyst på alla som skryter om hur mycket de får tillbaka på skatten.

Avdelning 1
Ett intressant lopp med flera högklassiga hästar. Jag väljer dock att ta ställning här och spikar Alamo Boko som är streckad på 9 % av kupongerna. Naglo Del Nord har varit bra, men jag tror att Alamo Boko får en utmärkt resa här och att han plockar ner “NDN” på upploppet. Man måste våga för att vinna eller vad är det man säger?

Hästar: 4

Avdelning 2
Jag tycker att det här ser ganska svårlöst ut även om Tudor borde ha bra chans om han får ta över spets. Strecka på.

Hästar: 2, 4, 5, 6, 9, 11

Avdelning 3
Denise Boko vinner tyvärr….

Hästar: 3

Avdelning 4
Kul lopp med många bra hästar. Vi har redan två spikar så här kan vi måla på och hoppas det skräller.

Hästar: 1, 3, 4, 6, 7, 9

Avdelning 5
Överhängande risk att Lannem Silje joggar hem det är utan problem men jag kan inte stå för att ha dubbla favoritspikar på samma kupong. Plockar med Wik Stjernen och Lome Brage.

Hästar: 4, 8, 10

Avdelning 6
Dernier Viking är bästa hästen här, men jag är fundersam över vilken typ av resa han får. Jag garderar med tre hästar till.

Hästar: 2, 4, 7, 9

Avdelning 7
Oasis B bör ta ledningen här och det är en bra chans till ledning runt om, men att spika finns inte på någon karta alls. BBS Sugarlight är en bra häst och Edward Ale kan nog utmana.

Hästar: 1, 5, 9